Menu

NIK forlænger kontrakten med cheftræner for herrer senior

image
18. januar 2024 kl. 22:27
Nørre Aaby Idrætsklub ❤️🤍 kan med glæde meddele, at vi har indgået en aftale med vores cheftræner for herre senior, @hjort.dennis om en forlængelse frem til sommeren 2025 ✍️.


Dennis udtaler selv “Jeg har valgt at sige ja tak til at forlænge min aftale i Nr. Aaby IK. Først og fremmest fordi vi har startet mange gode ting op i efterårssæsonen, som jeg sagtens kan se mig i længere frem. Træningskvaliteten betyder meget for mig og drengenes tilgang i vores arbejde med spillestil, som vi fortsat vil udvikle, er også væsentligt. Miljøet i klubben og det fællesskab der findes omkring seniorafdelingen, er også noget der tiltaler mig. Vi har haft et efterår med rigtigt mange til træning og nogle ekstremt træningsparate spillere, hvilket jeg synes er fedt!”

Herrer senior starter forventeligt op torsdag d. 18. Januar med en træning, som traditionen tro afsluttes med en portion suppe og kort opstartsoplæg - man skal være velkommen til at kigge forbi til opstarten kl. 18.30 ⚽️⚽️

Nørre Aaby Idrætsklub vil desuden påbegynde arbejdet med at udvikle vores “røde tråd” og dette skal Dennis også bidrage til, sammen med en arbejdsgruppe.

Nørre Aaby Idrætsklub ser frem til det fortsatte samarbejde med Dennis Hjort 💪

Nørre Aaby Idrætsklub ❤️🤍 kan med glæde meddele, at vi har indgået en aftale med vores cheftræner for herre senior, @hjort.dennis om en… | Instagram

 

Luk