Menu

NIK søger fodboldskole-leder samt hjælpere til madordning til fodboldskolen 2024

image
12. november 2023 kl. 20:17

 

NIK har en lang tradition med afholdelse af fodboldskole i sommerferien. Sidste år var vi oppe på 135 glade børn som deltagere. Dette vil vi gerne fortsætte med.

 

Men vi mangler en fodboldskoleleder til fodboldskolen i uge 27 i 2024. 

Måske er det dig?

Brænder du for at give en masse børn en fantastisk start på skoleferien med en fodboldskole i samarbejde med en stor stab af trænere og hjælpetrænere, så hører vi gerne fra dig. Det kræver ikke nogen bestemte kvalifikationer, blot at man vil stå som koordinator af fodboldskolen og kontakten til dbu. Der vil under afviklingen af fodboldskolen også deltage en trænerleder hele ugen. 

Man er altid velkommen til at få hjælp fra os i bestyrelsen og andre i klubben.

Fodboldskolelederen og trænerne bliver honoreret med et beløb og en tøjpakke fra dbu. Har du interesse i det eller spørgsmål omkring det, så kontakt Lajla Jakobsen, tlf. 30306071.

 

Hjælpere til madordning. 

Vi har desuden en tradition med at tilbyde spisning til fodboldskolen uden merpris. For at lette arbejdet for fodboldskolelederen søger vi derfor frivillige til at stå for maden. Dvs. indkøb / madlavning / servering. Du behøver ikke at kunne hele ugen, men måske bare en dag eller to.

Kontakt ligeledes bestyrelsen eller Lajla, hvis du kan hjælpe med dette.

Mvh.

Bestyrelsen i NIK

Luk