Menu

Så starter seniorerne op!

image
11. juli 2023 kl. 22:40

Om 14 dage starter Nr. Aaby IKs senior herrer deres forberedelser ud imod et spændende efterår. 
Klubben og trænerne har arbejdet i kulissen for, at vi skal komme godt fra land i efteråret 2023. Når der startes op igen, bliver det, som tidligere meddelt her på siden, med en ny 1. holdstræner i form af Dennis Hjort.
I dag faldt aftalen også endeligt på plads med den kommende assisterende træner. Det bliver 38 årige Peter Nielsen som indtager den rolle. Peters rolle er tænkt både som en som kan træne, men også som en der kan spille. Peter har lidt erfaring fra NIK fra det sidste halve år, hvor han har spillet i seniorafdelingen. Herudover kommer Peter med en bred erfaring inden for fodbold samt også fra sit civile job. Han har spillet fodbold i Søndersø, Næsby og OB. Han nåede som ungdomsspiller at spiller liga og som senior nåede han at spille 2. division. I sit civile liv har han uddannet sig dels som osteopat og som fysioterapeut. I øjeblikket driver han klinikken Middelfart Osteopati. 
Kontaktperson for seniorafdelingen, Lasse Schmidt Jespersen har følgende til aftalen: "Peter har altid gået enormt meget op i fodbold, og jeg tror, at hans erfaring, engagement og vindermentalitet vil sætte et positivt aftryk på truppen og trænerteam". Peter udtaler: Jeg brænder for fodbolden, og har længe ønsket at prøve mig af i trænerrollen. Nu var tiden der og den rigtige mulighed. Jeg ser frem til at være en del af træneteamet i seniorgruppen i NIK.  
Således er en stor del af fundamentet faldet på plads omkring vores seniorer. Nogen andet som også nu ligger klart er, hvordan truppen forbereder sig til turneringsstarten den 19. august i Hårby. Truppen indleder træningen tirsdag den 25. juli i Nr. Aaby. Dernæst følger der træning i ugerne 30, 31, 32 og 33.
Udover træningspassene er der lavet aftaler med tre klubber omkring træningskampe. Den første træningskamp finder sted søndag den 30. juli kl. 13.00 i NIK. Her gæster TPI med deres serie 2 hold. Tirsdag den 8. august kl. 19.00 bliver det Boldklubben Posten som kommer forbi med deres serie 2 hold - og så finder den sidste træningskamp sted lørdag den 12. august kl. 13.00 i Søndersø Boldklub, hvor vi skal møde deres 1. hold.
Som en del af forberedelserne er der planlagt en træningsuge, uge 31 - med tre træningspas. I denne uge trænes der både tirsdag, torsdag og fredag. Der trænes fredag på fuld skrue, og dernæst afsluttes der med et socialt arrangement,  hvor truppen også kan lære hinanden lidt bedre at kende udenfor stregerne og klubben samt trænerteamet vil løfte sløret for nogle af tankerne og målsætningen for sæsonen og det nye setup.
Træner, Dennis Hjort udtaler følgende omkring den forstående opstart: "Vi er ikke startet endnu, men jeg har en rigtig god fornemmelse omkring truppens engagement og samhørighed. Drengene har allesammen brugt lidt tid i sommerperioden på at klæde os trænere på. Alle har tilkendegivet deres ønskeposition, der er sendt veo-klips - og samtidigt har de været gode til at klæde os på omkring ferieplaner.
Sommeropstarten er altid den sværeste opstart - som ny træner skal du på fire uger se spillerne træne og spille, lære dem at kende og få sammensat et slagkraftigt hold. Der er ingen der kan forvente, at vi bare står knivskarpt på fire uger i seriefodbold, -det lykkes ikke engang altid i landets øverste række. Men vi skal have gjort vores bedste for at blive klar til at kæmpe om point, samt samtidigt gøre truppen klar til en ny fodboldhverdag og basen over det skal være på plads, vi skal have det sociale på plads. Når jeg modtager deres relativt begrænsede ferieplaner og ser opbakningen til at være sociale en fredag i sommerferien, så er vi godt i gang. Den lokale opbakning fra byen er vigtig. Nr. Aaby er en gammel anerkendt fodboldby, med fodbold på gode hylder.  Vi skal have folk til at ville bruge tid på Nr. Aaby Stadion. Vi starter ude i Hårby, men bemærker så dernæst, at vi har mange lørdag eftermiddagskampe. Det håber jeg kan skabe en god kulisse for en god opbakning og en fed hjemmebane"  
 
NIK Bestyrelse 
Luk